Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Ellenőrző lista TANÁRI ADATLAPHOZ

HA TE IS SZERETNÉL EGY KAPÓS, NÉPSZERŰ ADATLAPOT, AKKOR FUSS VÉGIG AZ ALÁBBI LISTÁN, ÉS PÓTOLD, HA ESETLEG VALAMELYIK PONT HIÁNYOZNA PROFILODBÓL.
ÍME A LISTA:

 Profilkép feltöltése: nagyon fontos, hogy legyen profilképed. Lehetőleg jó minőségű, színes képet tölts fel, mert a találati listában sokan kép alapján döntenek.

 Kategória hozzárendelése profilodhoz: Csomagodtól függően több kategóriát is megadhatsz, amikben megjelenik profilod. Ha például nyelvet is oktatsz a történelem mellett, akkor a kategóriáknál add meg a NYELV kategóriát, valamint a KÖZOKTATÁST is. Így sokkal több az esélyed, hogy megtaláljanak majd.

Virtuális címke hozzáadása: Ezeket a címkéket az adatlapod szerkesztésekor meg tudod adni. Azt kell tudni róluk, hogy például ha nyelvtanár vagy és vállalsz nyelvvizsgára való felkészítést, akkor a „nyelvvizsga felkészítés” kifejezést érdemes virtuális címkének megadni, mert a keresőben a nyelvvizsga vagy a nyelvvizsga felkészítés szóra keresve megjelenik majd a TE adatlapod is. A legkisebb csomaghoz is jár 3 címke feltöltésének a lehetősége.

Használj matricákat: Lehetőséged van matricákat használni, ilyen lehet például a „5+ év tapasztalat” vagy az „Online Oktatás” címkék. Szintén sokan nézik, feltűnőek, így segíthet a döntéshozatalban.

 

Térképes megjelenés: Ha fix helyen is vállalsz oktatást, tartasz edzést/ tanfolyamot, akkor mindenképpen add meg címed, amit térképen megjelenítünk, így a közeledben lévő érdeklődők nagyobb valószínűséggel Hozzád jelentkeznek majd órára. FONTOS, hogy a szabályoknak megfelelően add meg címed (irányítószám + város + utcanév + házszám). Amennyiben csak az utcanevet adod meg, a térképes megjelenítés nem fog jól működni.

TOVÁBBI SIKERES HIRDETÉST KÍVÁNUNK!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amennyiben adatlapod lejárt, MOST HOSSZABBÍTS AKCIÓS ÁRON!
3 HÓNAPOS HIRDETÉS 2970 FT-ÉRT!