Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Oláh Lajos

Programozás
Weboldal készítés Goggle - al
informatika, weboldal készítés
online oktatás
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek
csoportos oktatás

Magamról

Sokat tapasztalt "öreg" informatikus vagyok, először villamosmérnökként végeztem, majd megcsináltam a Közgáz mérnök-közgazdász tagozatát, végül az akkori SZÁMALK intézményben okleveles számítógép programozóként végeztem, miután részt vettem az IBM cég kiképzésén. Nagy cégeknél (MOL), a Műszaki Egyetemen, majd külföldön dolgoztam hosszú évekig, főleg német nyelvterületen. Az utóbbi években az ifs német szoftvercégnél dolgoztam, onnan is mentem nyugdíjba. Több mint 10 éve készítettem és karbantartom villamos mérnöki évfolyamunk honlapját (weboldalát.) https://sites.google.com/site/villmern630/ A programozási nyelvekből én a régebbi, klasszikus nyelveken, mint COBOL, PL/I dolgoztam, és nagy mainframe-s gyakorlatom van.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!