Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

dr Blazsó Tibor

Matematika | Fizika | Zongora
Zongora: egykis klaszzikus, egy kis jazz, szórakoztató játék | Matematika alaptól a fevételiig | Fizika minden szinten
Játszva tanulunk, a képességedhez alakítjuk a módszert
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek

Magamról

Tibor vagyok, nyugdíjas fizikus. Munkám mellett évtzedek óta foglalkozom matematika és fizika oktatással. Oktatási módszermet a tanítványhoz és az iskola követelményéhez igazítom. Van például, aki jó hasonlatokon keresztül könnyebben tudja elsajátítani az anyagot, másokat viszont untatnak a hasonlatok. Az iskolai tanárt is figyelembe veszem: van, aki szereti a kreatívitást, mások ragaszkodnak a betanult megoldásokhoz. A tanításom eredményeképpen a tanulók osztályzatot javítottak, vagy egyetemi felvételt nyertek. Jelenleg cikkeket írok nemzetközi folyóiratokba, relatívitás-elmélet és kvantum-információ témakörben. Óvodás korom óta zungorázok, volt idő, amikor ebből kellett megélnem Magyarországon és Skandináviában. Legszívesebben kezdőket vagy néhány év klasszikus zenét tanultakat oktatok. Az eredmény: szórakoztató zongora játék, a tanítványok képesek lesznek hallás után lejátszani a dalokat. Zongorát otthon tanítok, matek és fizika tanítására kívánságra házhoz megyek.

Kapcsolat

  • Magyar Budapest, 1112 XI. Hegytető u. 8
  • Magyar Budapest, XI , XII, I, V. VI kerület

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!