Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Hangszobrászat

éneklés ~ szabadság ~ kreativitás
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség

Magamról

► Akár kikapcsolódásra akár profizmusra vágysz, a Hangszobrászatban megtalálod a számodra megfelelő énekóra típust! ► Gyere és énekelj, Hallasd a Hangod, tanuld meg a legkényelmesebb technikákat, és a legjobb dalokat! Nálunk személyedre szabott magán-énekórákon fejlődhetsz, kipróbálhatod magad stúdióban, kamera előtt, és a színpadon is! ► Több mint 15 év tapasztalatával, szenvedélyes és felkészült oktatókkal várunk a belvárosban, hétköznap és szombaton is!

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!