Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Herédi János

OKJ
TARIC WEB | Mintavétel | Vámtarifa | Kombinált Nómenklatúra | Áruosztályozás | Kötelező Tarifális Felvilágosítás (KTF)
Középpontban a tudás és önállóság!
online oktatás
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek
csoportos oktatás

Magamról

Herédi János vagyok! A Nemzeti Adó-és Vámhivatalnál dolgozom pénzügyőrként. Kiemelt főoktatóként 22 éve dolgozom a testületnél, ahol vámtarifát oktatok. Ezen kívül a Pénzügyminisztérium oktatási szakértője vagyok. A vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző szakképzés keretében számos oktatási intézménynél kértek fel oktatónak. Oktatásomat a gyakorlatias képzés jellemzi. Gyakorlati feladatmegoldás ötvözése az elmélettel.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!