Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Vitárius Piroska

Hegedű
Hegedű- és barokkhegedű órák felnőtteknek
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek

Magamról

25 éves tanítási tapasztalattal rendelkező hegedűművész- tanár vagyok, több régizeneegyüttes szólistája, koncertmestere, mesterkurzusok tanára. Örömmel vállalom felnőttek hegedű- és barokkhegedű oktatását és felvételire való felkészítését az alapoktól a felsőfokig. Budapest központjában lakom, a belső kerületekben megbeszélés szerint házhoz megyek. Óradíj: 6000 Ft/60 perc Az első óra ingyenes.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!