Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Sélley László

Német
beszédcentrikus | Érettségire való felkészítés | német nyelv | nyelvtanár | korrepetálás
Egy idegen nyelv ismerete új kapukat nyit ki. Lépjünk be együtt!
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek

Magamról

Évek óta németet tanítok egy budapesti középiskolában. Érettségire készítem fel diákjaimat. Beszédcentrikus, kompetencia alapú órákat tartok. Kezdőknek,haladóknak, korrepetálást igénylőknek. Csodák nincsenek, a nyelvtanulás továbbra is napi felkészülést, szorgalmát igényel. Én ebben a felkészülésben tudok segíteni. Nem ígérhetek semmit! Csak: -jó hangulatot -házhoz megyek(4.15.13. kerület) Várom a megkereséseket!

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!