Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Dr.Vighné Veres Dóra

Magyar mint idegen nyelv | Magyar nyelv és irodalom
Vidáman, hatékonyan tanítani és tanulni.
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
csoportos oktatás

Magamról

Nagy tapasztalattal rendelkező magyar-történelem szakos diplomás tanárnő vagyok. Kellemes XV. kerületi otthonomban, jó hangulatú eredményes foglalkozásokat tartok. Egyénileg vagy kis csoportban foglalkozom diákjaimmal.A magyar nyelv tanítását kezdőtől a haladóig vállalom kínai diákjaimnak / közvetítő nyelv az angol/. Alsós és felsős magyar vagy kínai gyermekek korrepetálását is végzem. Várom szeretettel óráimra!

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!