Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

LINGVO-STUDIO, Szilvási László

Eszperantó
Lingvo | esperanto | eszperantó
Az eszperantó a leggyorsabban megtanulható nyelv, de a sikerhez itt is profi tanárokra, profi eszközökre és profi körülményekre van szükség. Nálunk megvannak ezek! Tantermi tanfolyamok 1-2 havonta indulnak, az internetes online tanfolyamot bármikor el lehet kezdeni!
online oktatás
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
csoportos oktatás

Magamról

Tantermi tanfolyamok havonta indulnak a Budapesti Eszperantó Központban. Minden oktatási eszközt biztosítunk! – Ha nem Budapesten élsz, akkor az internetes online tanfolyamunk segít megszerezni a nyelvvizsgát. Érdemes kipróbálni!

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!