Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Fábián Nikolett

Földrajz | Biológia
Egy hajó keletre, a másik nyugatra Ugyanazzal a széllel. A vitorla az És nem a szélvihar Mely eldönti, hol ér utol az éjjel. Ella Wheeler Wilcox
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek

Magamról

Jó nevű gimnáziumban szerzett, sok éves tanári és vizsgáztatói tapasztalattal vállalok érettségire való felkészítést Budapesten. Diákjaim tanulmányi versenyek országos döntőiben szerepelnek. Hatékony és célirányos felkészítésnek vagyok híve, rugalmasan alkalmazkodom a tanítványok képességeihez, lehetőségeihez. Emelt szintű érettségiken évek óta vagyok javító és kérdező tanár is.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!