Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Dr. Szalai Péter

Történelem | Magyar nyelv és irodalom
A történelem az élet tanítómestere.
online oktatás
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek
csoportos oktatás

Magamról

Dr. Szalai Péter magyar-történelem szakos általános és középiskolai tanár vagyok. Vállalok korrepetálást helyesírásból, magyar irodalomból és nyelvtanból valamint történelemből. Sikeresen felkészülő tanítványaim voltak emelt szintű történelem érettségire. Ezek a tanítványaim be is kerültek a jogi egyetemre, azóta is tartjuk a kapcsolatot. A felkészítésben biztosra megyek, sok önálló feladatot adok és értékelek, de magasak az elvárásaim is. Kérem a folyamatos felkészülést tanítványaimtól, ebben egyeztetett ütemterv szerint haladunk, mindig végzünk a tananyaggal. A felkészítés szóbeli és írásbeli vizsgarészekre is vonatkozik.Felkészítéshez házhoz is mehetek, ill. tarthatom Szombathelyen a vasútállomáshoz közeli iskolában.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!