Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Müller Orsolya

Svéd | Angol
Hatékonyan svédül és/vagy angolul!
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
csoportos oktatás

Magamról

Minőségi angol és svéd nyelvórák, ELTÉ-n végzett, több éves nyelvoktatói múlttal rendelkező nyelvtanártól. Angol és svéd nyelvet oktatok kezdő szinttől felsőfokig. Több éve készítek fel svéd nyelvből külföldi tanulmányokra/munkavégzésere készülő tanítványokat, akik az órák során elsajátított alapokat sikeresen kamatoztatják célnyelvi környezetben. Az alapok szilárd elsajátítása után egészségügyi szaknyelvet is oktatok igény esetén. Angol nyelv esetén 5 év középiskolában töltött tapasztalattal a hátam mögött vállalok érettségire, nyelvvizsgára való felkészítést, korrepetálást valamint magántanulók hatékony vizsgafelkészítését.

Kapcsolat

  • 1084 Budapest, Víg utca 5-7.

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!