Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Gergely Andrea

Nyelv | Spanyol
Minden nyelvvel egy kincsesládát nyitunk ki.
online oktatás
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
csoportos oktatás

Magamról

Hola, me llamo Andi. Fordulj hozzám bátran, ha szeretnél segítséget kapni a spanyol nyelvtanulásodhoz. Mert megtanulni Te fogod, én csak (jelentős) támogatást nyújtok. Kezdőtől haladó szintig tartok foglalkozásokat online, főként google hangoutson, de skype is szóba jöhet. :) Óráimat főként a logikus magyarázatok, sok gyakorlás (beszéd, szókincs és nyelvtan egyaránt) és a játékos feladatok jellemzik, de az egyéni igények teljesítésére is nagy hangsúlyt fektetek. Óradíjaim: 3000ft/45 perc, 4000ft/60 perc, 5000ft/90 perc.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!