Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Weebo

Weblapkészítés
html | css | weboldalkészítés | wordpress | bootstrap
Learning the web
5+ év tapasztalat
csoportos oktatás

Magamról

MI A GYAKORLATBAN HISZÜNK, NEM A "MAGOLÁSBAN" Pontosan ez tesz bennünket versenyképessé, más tanfolyamokkal szemben. Olyan tudást, és tapasztalatokat osztunk meg veletek, mely elengedhetetlen ha te is szeretnél egy szeletet, a fejlesztő kollégák által felépített, online gigatortából. MIT KAPSZ MÉG A TANFOLYAMMAL? Azzal hogy hozzánk jelentkezel, automatikusan kapsz egy domain nevet és 500 MB tárhelyet, ahol egy, vagy akár több weboldalad is tárolhatod, bemutathatod, vagy szerkesztheted akár otthonról is. Tehát ha be kell mutatnod elkészült munkádat, elég ha elküldöd a linket a leendő munkáltatódnak, vagy megrendelődnek, és már látni is fogja hogy jó döntés téged választani. JUNIOR WEBFEJLESZTŐKÉNT DOLGOZNÁL, DE NINCS MUNKATAPASZTALATOD? A legtöbb cégnél alap az 1-3 év tapasztalat, junior webfejlesztői munkakörre való jelentkezésnél is. Mivel éveket nem tudunk adni, ezért adunk neked referenciát. Tudtad hogy számos cég többre becsüli az egyedi referenciamunkákat, mint a több éves munkatapasztalatot? A tanfolyamokon egyik fő célunk, hogy a résztvevők elkészíthessék első referenciamunkájukat, és publikálják is azokat. Ehhez nem mást fogunk megtanítani, mint: WordPress CMS működése, és weboldalak készítése html és css nyelven, SEO modulok konfigurálása, kulcsszavak, Google Adwords, Google Analytics összekapcsolása weboldalunkkal. Órai munkádat bárhonnan elérheted, az ajándék domain névnek és 500 MB online tárhelynek köszönhetően!

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!