Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Gáspár Botond

Gitár
A zene mindenre gyógyír!
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek

Magamról

Gáspár Botond vagyok 31 éves és most már több mint egy éve budapesti lakos! 13 éve gitározok ez alatt az idő alatt elvégeztem egy három éves klasszikus gitár okj-t és után a Szegedi Tudományegyetemen végzetem Ének-Zene tanár szakon.Az iskola mellett számos tanítványom volt mind Alapfokú Művészeti Iskolában mind magánban. Számos diákot készítettem fel szolfézsból, összhangzattanból és gitárból zenei Szak-középiskolába és Konzervatóriumba. A zenélés miatt költöztem fel jelenleg is zenélek egy Trióban, ahol jazz standerdeket és könnyűzenei átiratokat játszunk. Várom leendő tanítványaimat!

Kapcsolat

  • 1146 Budapest, Dózsa György út 19

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!