Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!
★★★★★

Wekerlei Mozgásműhely

Szabadidő | Zumba
Latin dance | Alakformáló | Zsírégető | Body art | Gerinctorna
Kezdje el az alkatának,egyéniségének megfelelő mozgásformát, hisz változatos, sokszínű edzésprogramot ajánlunk minden korosztálynak!
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
csoportos oktatás

Magamról

Ha meg akar szabadulni a mindennapi élet agyat és testet próbára tevő feszültségétől tartson velünk! Változatos, sokszínű edzésprogramot ajánlunk minden korosztálynak. Szeretné újra egészségesnek, cselekvőképesnek érezni magát? Szeretné régi ruháit újra felvenni? Szeretne hátfájás nélkül élni? Szeretné újra átélni a mozgás örömét? Még nem késő! Zumba,zsírégető aerobik,body art; kezdje el az alkatának, egyéniségének megfelelő mozgásformát! Mindehhez segítséget nyújtunk!

Kapcsolat

  • 1192 Budapest, Hungária út 28.

Tanfolyamok

Értékelések

★★★★★ 2018.04.05. Dobranyi Zsuzsa

Ha elkezded, sose tudod majd abbahagyni

Minden ora szuper, kulonosen a szerdai es csutortoki orakat ajanlom.

★★★★★ 2018.04.04. Széphegyi Nóra

Akivel az edzések hobbivá válnak - Hargitai Anett

A legprofibb, leghatékonyabb, legvidámabb, legjobb hangulatú órákat Anett tartja! Ha nem hiszed, gyere és győzödj meg róla Te is :)

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!