Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Elek Ildikó

diszgráfia | diszkalkulia | egyéni bánásmódot igénylő gyermekek fejlesztőpedagógiája | diszlexia
"A gyerek olyan, mint a pillangó a szélben: egyesek magasabbra szállnak, mint mások, de mindegyikük legjobb tudása szerint repül. Miért hasonlítanánk hát össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű!"
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség

Magamról

Népművelő, általános iskolai tanító, szakvizsgázott fejlesztő pedagógus képesítésemmel, a közoktatásban végzett több évtizedes , valamint saját SNI-s gyermekem sikeres fejlesztése során szerzett tapasztalatommal igyekszem inspirálni és orientálni, segíteni a hozzám forduló gyermekeket, annak érdekében, hogy sikerüljön megvalósítani önmagukat és vágyaikat. Motiválok, "bátorságot öntök" / vagy éppen óva intek a "helytelen" útra tévedéstől. Ezáltal hatok a hozzám fordulók személyiségére, életvitelére, cselekedeteire... Az útra, amit bejárunk.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!