Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Dr Lajtai Katalin

Számvitel | Könyvelés
mérlegképes könyvelő vizsgára felkészítés | számvitel | elemzés | adó
Vizsga orientált, gyakorlatias képzés, hatékony módszerek, elmélet és gyakorlat. Sok sikeres vizsga.
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség

Magamról

Közgazdasági végzettséggel rendelkezem, több évtizedes gyakorlat, áll mögöttem. Magántanárként 10 éve oktatom a felsorolt szaktárgyakat,(számvitel, adózás, elemzés, ellenőrzés )nemcsak jövendő mérlegképes könyvelőknek. Előnynek számít, hogy az elméleti példákat, eseményeket, gyakorlati, mindenki számára érthető példákkal tudom alátámasztani. A felkészítést minden témakörre kiterjedően,az alap esetektől a speciális gazdasági eseményekig végzem. Az elmúlt 10 évben számtalan sikeres vizsgának voltam részese. Oktatási helyszín: Budapest , nyugodt, családi házas környezet. Óráim 90 percesek,az óradíj 4 400 Ft /óra.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!