Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Garnics Katalin

Személyi edző
"A jó ellensége a kiváló."
szakirányú végzettség
csoportos oktatás

Magamról

Sziasztok! :) Garnics Katalin vagyok személyi edző, erőnléti edző, cross training oktató. Várlak Titeket sok szeretettel a Budapesten a XIII. kerületi Gym City officeba pörgős, jó hangulatú személyi edzéseimen, nagyon baráti áron. Amennyiben terveid között szerepel az életmódváltás és elszántad magad, hogy belevágnál a sportolásba, akkor itt vagyok én, aki ezekben mind segít. Célom, hogy megvalósítsd Önmagad, én támaszod leszek a változás elérésében. Akkor is bátran keress meg, hogyha fogyni/gyarapodni vagy csak szeretnél biztonságosan edzeni, vagy annyira nem érzed komfortosan magad az edzőteremben még, vagy az eszközök használatában bizonytalan vagy. Az edzéseimen maximális figyelmet, motiválást, koordinációt fogsz tőlem kapni, a figyelmem csakis a Tiéd! Vágjunk bele!!:)

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!