Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Radányi Lászlóné

Szakképzés | Egészségügy
felkészítek modulzáróra, írásbeli-szóbeli-gyakorlati vizsgára a szociális képzésekben
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség

Magamról

Szociális munkás, ellátottjogi képvselő, szaktanár vagyok. 18 éve oktatok szociális gondozó-ápolókat, szociális asszisztenseket,szakgondozókat,demencia gondozókat,gerontológiai gondozókat, vagyis a szociális terület minden szegmensében. Vállalom a beadandó szakdolgozatok elkészitésében való segitségnyújtást, felkészitést a modulzáró, valamint a záró OKJ-s vizsgákra és az OKJ- szakképesítéshez szükséges témákban.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!