Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!

Várszegi Rita

Német
Velem a német nyelvet örömmel,szívesen,lelkesedve tanulja és bátran is használja,alkalmazza! Gyorsan újra kedvet kaphat,felbátorodhat,ezáltal magabiztossá válhat!
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
csoportos oktatás

Magamról

Kedves Kezdő és Újrakezdő német nyelvet Tanulók! Nem egy egyszerű nyelv a német,sok gyakorlást,kitartást igényel.De ha van sikerélmény,akkor garantált,hogy nem hagyja abba az ember a tanulást!Sőt kifejezetten több tudást óhajt majd elsajátítani.Régóta tanítok,megfordultam már több középiskolában,nyelviskolában,cégnél.Privát tanítványaim sorra elnyerik a külföldi állásokat,megkapják a nyelvvizsgákat,előrehozott érettségit tesznek le.Kellő lendülettel motiválom a diákjaimat.Kortól függetlenül,bátran jelentkezzenek akár a 60-ok is!!!A német anyanyelvűeknek a magyar nyelvet segítem elsajátítani. A személyes találkozás örömében bízva sok üdvözlet Mindenkinek! Várszegi Rita

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!