Tanítanál? Regisztrálj az elsők között, és hirdesd magad INGYEN!
A Studi.hu weboldal sütiket (cookie) használ az oldal egyes funkcióinak kényelmes használata miatt. Ezen felül az Ön döntésére bízzuk a következőket:
hozzájárulok, hogy a látogatásom adatait egyes tartalmak és hirdetések automatikus személyre szabásához felhasználják
hozzájárulok, hogy a weboldal látogatása közben névtelen adatokat gyűjtsenek a tevékenységemről és ezt a felhasználói élmény javítása céljából elemezzék
Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!
★★★★★

Cseri Eszti

Jóga, pilates
Jógaoktatás | Gerinctorna
Ma van az Életed hátralevő részének az első napja!Te döntöd el, mit kezdesz vele! Mozdulj,táncolj, lélegezz mélyen, és mosolyogj :-)
online oktatás
5+ év tapasztalat
szakirányú végzettség
házhoz megyek
csoportos oktatás

Magamról

Sziasztok, Cseri Eszti vagyok :-) Céges órákat és magánórákat tartok többnyire, de van a belvárosban is nyitott órám két jógastúdióban. Több, mint 10 éve vezetek csoportos jóga foglalkozásokat. Egyedi óráimat a hatha jóga, rádzsa jóga, Himalaya jóga, az Iyengar jóga és a Yantra jóga elemeiből állítom össze, mindig a résztvevők adottságaihoz, tapasztalataihoz igazítva. 2011 óta indiai jógamesterektől is tanulok jógát és ayurvédát. Az utóbbi években a jóga terápiás lehetőségei felé nyitottam, jelenleg gyógytornászoktól, gyógymasszőröktől tanulok gerinterápiát, gerincprevenciót, folyamatosan mélyítem ismereteimet. Óráim gerincprevenciós szemléletűek, fizikai közérzet javítását célzó, egyszerű ászanákat és légzőgyakorlatokat tanítok. A gyakorlás révén megerősödik a testünk, edzettebbek és rugalmasabbak leszünk, oldódik a stressz és az energiablokkok, megújul az idegrendszer, kiegyensúlyozottabbak leszünk, megtanulunk kikapcsolni,elengedni,ellazulni. Számomra A jógában azok a pillanatok a legfantasztikusabbak számomra amikor látom a fejlődést, látom a kitartásnak, az erőfeszítésnek, a gyakorlásnak az eredményét, amikor a gyakorlók csillogó tekintettel osztják meg velem a testükben tapasztalt változásokat, a fájdalmaik megszűnését, és az elme csendességének békés mosolyát látom az arcukon az óra végén. A jóga egy fantasztikus lehetőség arra, hogy kapcsolódjunk önmagunkkal, a jelenben legyünk, befelé figyeljünk. Elsősorban cégek és magánszemélyek jelentkezését várom, szívesen megyek az adott címre heti rendszerességgel jógát tartani egyénileg egyeztetett időpontban.

Kapcsolat

Tanfolyamok

Értékelések

★★★★★ 2019.02.23.

★★★★★ 2019.02.23. Lara

Értékelése személyes adatokat is tartalmazhat. Az értékelés beküldésével Ön hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez. E-mail címét nem fogjuk megjeleníteni. A megadott adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és harmadik félnek sem adjuk át. Részletesebb információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat!